top of page

Zielsintegratie

Soul retrieval of Zielsintegratie - zoals ik het noem - komt oorspronkelijk vanuit het sjamanisme en betekent letterlijk het terugbrengen van afgesplitste zielsdelen uit vorige of parallelle levens. Door traumatische en/of dodelijke gebeurtenissen kan het gebeuren dat een zielsdeel zich afsplitst omdat de situatie op dat moment te overweldigend is om te ervaren. Ik omschrijf een afgesplitst zielsdeel zelf als een aspect van jezelf wat "bevroren" is geraakt in tijd en ruimte. Via zielsintegratie worden die zielsdelen op een zachte manier losgemaakt en opnieuw geïntegreerd in het hier en nu. Het verhaal rond het afgesplitste zielsdeel en de vaak overweldigende gebeurtenis komt naar voren, waardoor het zielsdeel weer kan thuiskomen. 

 

Voorbeeld: Stel dat je een laag gevoel van eigenwaarde hebt, en het is moeilijk om daar van binnenuit verandering in te brengen. Dan is het mogelijk dat je in een vorig leven je zelfwaarde verloren bent door een nederlaag waarin je je diep gefaald hebt gevoeld. 

LRSanne_009.jpg

Voorbeeld: Stel dat je chronisch depressief bent, dan is het mogelijk dat je in een vorig leven door traumatische omstandigheden je levenslust en levensvreugde definitief verloren bent doordat je iets dierbaars ontnomen werd.

Zielsintegratie kan een oplossing bieden voor dieperliggende, langdurige problemen die moeilijk of niet te lokaliseren zijn. Zielsintegratie wordt ervaren als een steeds dieper thuiskomen in jezelf omdat problemen bij de wortel aangepakt kunnen worden. De effecten ervan zijn blijvend en vinden plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Zielsintegratie is bij mij op een geheel natuurlijke manier ontstaan en het is de manier waarop ik zelf mijn eigen afgesplitste zielsdelen terug integreer. Ondertussen heb ik al heel wat mensen spontaan kunnen helpen met voor hen dieperliggende problemen, zoals lage eigenwaarde, angst voor tekort, faalangst, burn-out, angst voor veroordeling, enz. Zo kwam ik erachter dat ik van nature contact maakt met verschillende dimensies, tijdsvelden en realiteiten, en dat ik verloren verhalen bij elkaar kan puzzelen om anderen te begeleiden in de diepere zoektocht naar zichzelf. Precies daarom besloot ik om het professioneel ook apart aan te bieden. Binnen het Nieuwe Aarde Transmutatie Traject is zielsintegratie namelijk ook een van de methodes die aan bod komen. Naast natuurlijk talent en ervaring ben ik gediplomeerd in hypno- en regressietherapie sinds 2020. Tijdens die opleiding werd ik me voor het eerst bewust van mijn natuurlijke hoogsensitiviteit. Sindsdien heeft mijn bewustzijn zich steeds meer verdiept, waardoor ik mijn geheel eigen methode kon ontwikkelen.

Ik neem graag de tijd om jou te begeleiden en daarom varieert een sessie zielsintegratie tussen de 2 en 3 uur.

De kostprijs daarvoor is 240 euro. 

Via onderstaande button kan je mij contacteren voor meer info en/of een afspraak.

bottom of page