top of page

Project 0
Nieuwe Aarde Transmutatie Traject

Tijdens dit traject op maat ga ik met jou aan de slag om je zelfhelend vermogen opnieuw te activeren vanuit je oorspronkelijk DNA. Soms zitten bepaalde systemen of patronen zo diep verankerd in ons celgeheugen, dat het heel moeilijk is om te begrijpen waar bepaalde moeilijkheden of problemen in het leven vandaan komen. Oude patronen, gewoontes, angsten of emoties vanuit dit en ook vele vorige of parallelle levens en/of vanuit de voorouderlijn - d.w.z. doorgegeven van generatie op generatie - hebben zich bij velen vastgezet in het lichaam, wat kan zorgen voor (langdurige) fysieke, mentale en/of emotionele problemen. Tijdens dit traject worden de diepste angst- en traumalagen vanuit dit leven, vorige/parallelle levens en voorouderlijke lijnen in beweging gezet, waardoor je oorspronkelijk zelfhelend vermogen door celvernieuwing opnieuw geactiveerd wordt. Daardoor opent zich van nature de weg naar gezondheid, levensvreugde, kracht, wijsheid, bewustzijn en balans.

HR300Sanne_004.jpg

Tijdens het Traject komen volgende aspecten aan bod:

ZIELSINTEGRATIE

Soul retrieval of Zielsintegratie - zoals ik het noem - komt oorspronkelijk vanuit het sjamanisme en betekent letterlijk het terugbrengen van afgesplitste zielsdelen uit vorige of parallelle levens. Door traumatische en/of dodelijke gebeurtenissen kan het gebeuren dat een zielsdeel zich afsplitst omdat de situatie op dat moment te overweldigend is om te ervaren. Ik omschrijf een afgesplitst zielsdeel zelf als een aspect van jezelf wat "bevroren" is geraakt in tijd en ruimte. Via zielsintegratie worden die zielsdelen op een zachte manier losgemaakt en opnieuw geïntegreerd in het hier en nu. Het verhaal rond het afgesplitste zielsdeel en de vaak overweldigende gebeurtenis komt naar voren, waardoor het zielsdeel weer kan thuiskomen.

(Voor meer info: zie ook apart aanbod Zielsintegratie)

UITZUIVERING VOOROUDERLIJN

Via de genen nemen we zaken over van onze ouders en voorouders. Patronen, gewoontes, angsten of emoties die zich vastgezet hebben in het lichaam of die zich in het onderbewustzijn bevinden kunnen zorgen voor (langdurige) fysieke, mentale en/of emotionele problemen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de ervaring van een voorouder die omgekomen is van de honger tijdens de oorlog zich via het transgenerationeel geheugen bij jou uit via angst voor voedseltekort of zelfs een eetstoornis.

INZICHT IN HET EIGEN SYSTEEM

Via mijn eigen ontwikkelde methodiek "de Oerwond methode" deel ik alle informatie die nodig is om de toegankelijke theoretische ondersteuning te bieden die je op dat moment nodig hebt. Zo kan informatie over de werking van systemen - zoals je eigen lichaam of het maatschappelijk systeem - jou helpen om jezelf en jouw wereld beter te begrijpen. Aspecten die binnen mijn methode aan bod komen zijn o.a. de mannelijke en de vrouwelijke essentie, integratie van licht en donker, overlevingsmechanismen, bewust inzetten van tijd en ruimte, activatie van het zelfhelend vermogen,...enzovoort.

ALCHEMISTISCH LICHAAMSWERK EN REGRESSIE

Mede vanuit mijn opleiding in Regressietherapie en Magnetiseren werk ik met het lichaam om op een dieperliggend niveau contact te maken met jouw systeem om zo toegang te krijgen tot informatie uit het onderbewustzijn of energetische blokkades te transmuteren, wat een term uit de alchemie is die betekent dat iets van vorm verandert - en in dit geval van binnenuit herstelt. Via regressietherapie kunnen door een diepe staat van ontspanning trauma's vanuit het verleden naar boven gehaald en daardoor geheeld worden.

ENERGETISCHE HELING
Bij alles wat ik doe werk ik samen met het Veld van de Nieuwe Aarde. Daarbinnen bevindt zich een hele reeks aan bijzonder hoge lichtfrequenties. Ik werk met name samen met de Christusenergie - Jezus en Maria Magdalena - de vertegenwoordigers van de goddelijke mannelijke en vrouwelijke essentie, het Engelenrijk, het rijk van de Natuur en al haar elementen en  verschillende Galactische rijken. Als je een Traject instapt, stap je automatisch voor langere tijd in het veld van de Nieuwe Aarde, waardoor een reeks van helingsprocessen zich van nature zal aandienen.

PRAKTISCHE HANDVATEN

Binnen het traject ontvang je informatie, tips en oefeningen die aansluiten op jouw persoonlijke noden. 

Alles wat binnen dit traject aan bod komt is bij mij op een geheel natuurlijke manier ontstaan. De verschillende opleidingen die ik genoten heb, hebben mijn natuurlijke talenten belicht, en sindsdien hebben ze zich doorheen mijn dagelijks leven verweven en maak ik er voor mezelf voortdurend gebruik van. Zo heb ik van nature contact met verschillende dimensies, tijdsvelden en realiteiten, ben ik hoogsensitief, een kanaal voor buitenzintuiglijke informatie, visionair, alchemist, heler en medium. En in de eerste plaats ben ik Sanne, en daarin zit alles vervat.

Een Nieuwe Aarde Transmutatie Traject duurt 2-3 maanden, afhankelijk van de persoon en de integratietijd van de contactmomenten. Er zijn 3 fysieke contactmomenten van 2-3 uur, waarin bovenstaande aspecten aan bod komen. Die momenten vinden plaats in de Hart Tempel. Daarnaast zijn er 2 online of live teaching momenten - afhankelijk van voorkeur. De prijs voor een Traject bedraagt 2333 euro.

Via onderstaande button kan je mij contacteren voor meer info of een verkennend gesprek (+/- 20 min.), waarin ik afstem of er al dan niet een match is.

bottom of page