top of page

Project 0: Nieuwe Aarde Transmutatie Traject

Wat houdt dat in? Dit Traject is ontstaan vanuit mijn intense en toegewijde samenwerking met de hoogfrequente energieën vanuit het Veld van de Nieuwe Aarde. Het doel van dit traject is om jouw zelfhelend vermogen opnieuw te activeren vanuit je oorspronkelijk DNA, zodat je op het diepste niveau opnieuw toegang krijgt tot je eigen centrum en daarmee de wortels van je bestaan. Dat doe ik door de juiste elementen aan te bieden, zodat je zelf opnieuw inzicht krijgt in je eigen essentie en systeem. Gedurende het traject wordt je hele systeem op een diep niveau opgeschoond en opgevuld met energie vanuit de oorspronkelijke goddelijke code, en dit op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een transmutatie is een diepgaande verandering die plaatsvindt op cel- of DNA-niveau. Soms zitten bepaalde systemen of patronen zo diep verankerd in ons celgeheugen, dat het heel moeilijk is om te begrijpen waar bepaalde moeilijkheden of problemen in het leven vandaan komen, laat staan dat we ze kunnen aanpakken. Oude patronen, gewoontes, angsten of emoties vanuit dit en ook vele vorige levens hebben zich bij velen vastgezet in het lichaam, waardoor er na verloop van tijd op alle niveaus een onevenwicht is ontstaan. Tijdens dit traject worden de diepste angst- en traumalagen vanuit het oorspronkelijke Atlantis-tijdperk in beweging gezet zodat de nodige ruimte in je cellen vrijkomt, waardoor je ziel in je lichaam kan indalen. In mijn ervaring merkte ik dat ik van binnen naar buiten toe werk. Dat in tegenstelling tot hoe vele anderen werken - van buiten naar binnen toe, of de oriëntatie op externe problemen. Mijn werkwijze houdt in dat ik diepe vastzittende structuren in het onderbewustzijn kan lokaliseren en openen, zodat een verandering op het diepste niveau kan plaatsvinden. Zo'n transmutatie heeft een domino-effect op alle lagen die aan die diepste laag gekoppeld zijn, waardoor je als het ware de kans krijgt om letterlijk steeds meer in de oorspronkelijke versie van jezelf te stappen. Door een transmutatie krijg je opnieuw zelf vat op die aspecten van jou die eerder onzichtbaar of onbereikbaar leken. Dit alles doe ik uiteraard niet alleen, maar in samenwerking met de nieuwe Aarde energie - een hele reeks van bijzonder hoge lichtfrequenties - zoals de Christusenergie - Jezus en Maria Magdalena, de vertegenwoordigers van de goddelijke mannelijke en vrouwelijke essentie -, het Engelenrijk, het rijk van de Natuur en al haar elementen, enzovoort. Door de ruimte te openen samen met deze hoge liefdesfrequenties wordt een sessie ervaren als buitengewoon krachtig en compleet vernieuwend.

Als je kiest voor een Transmutatie Traject dan verbind je jezelf voor een langere tijd met het Veld van de Nieuwe Aarde, en kies je er eveneens bewust voor om ruimte te maken voor de versmelting tussen je ziel - mannelijke essentie - en je lichaam - vrouwelijke essentie. Wie kiest voor een Nieuwe Aarde Transmutatie Traject resoneert op een diep niveau met dit verhaal en voelt van binnenuit dat dit Traject voor hem of haar bestemd is.

 

Praktisch? Dit traject bestaat uit drie fysieke contactmomenten van elk +/- 2,5 uur, verspreid over een periode van twee à drie maanden, naargelang wat nodig is. Deze periode is voorzien zodat alles wat in beweging is gezet in jouw lichaam en energiesysteem kan integreren en verankeren. Bovendien blijf je gedurende deze twee maanden verbonden met het Veld van de Nieuwe Aarde , waardoor je op alle mogelijke manieren ondersteund zal worden om je oorspronkelijke licht zelf te herontdekken en volledig te gaan belichamen hier op aarde.

Iets voor jou? Je bent er klaar voor om volledig te incarneren. Dat wil zeggen dat je voelt dat je eraan toe bent om het licht van je ziel steeds meer te gaan belichamen in je aardse lichaam. Doordat je lichaam en ziel - ofwel je vrouwelijke en mannelijke essentie - samensmelten, kan je je zielsmissie hier op aarde ten volle gaan belichamen en leven. Daarmee krijg je van nature opnieuw toegang tot de vrijheid, kracht, gezondheid en vreugde die inherent aan jouw ziel verbonden zijn.  Wie kiest voor een Nieuwe Aarde Transmutatie Traject resoneert op een diep niveau met dit verhaal en voelt van binnenuit dat dit Traject voor hem of haar bestemd is.

 

Contacteer mij gerust vrijblijvend voor een verkennend gesprek.

Prijs: 2333 euro

bottom of page