top of page

Wat je nog niet wist over mij


Wie ben ik eigenlijk? Ook wie ik vroeger was, maakt mij tot wie ik nu ben. Een paar leuke weetjes over mij die de meesten onder jullie (waarschijnlijk) nog niet kennen...


WIST JE...

- Dat ik als kind graag griezelige verhalen schreef, en daar verschillende prijzen mee gewonnen heb, bijvoorbeeld bij “Griezelverhalen voor ettertjes” van Ketnet (wie kent dat nog?)

- Dat ik eigenlijk een hekel heb aan reclame. Ik hou echt niet van het achterna zitten, het overtuigen, het “lokken”. Ik ben nu aan het onderzoeken hoe ik écht op mijn manier zichtbaarheid kan creëren, zonder dat ik daar bepaalde “technieken” voor nodig heb. Open, duidelijk helder en écht.


- Dat ik lang vond dat zelfstandig zijn niks voor mij was, vooral daarom. Nu besef ik dat ik het helemaal op mijn eigen manier mag en kan doen, en dat het daarom des te meer wél iets voor mij is!

- Dat ze vroeger dachten dat ik minstens 1m90 zou worden, en dat ik uiteindelijk ben gestopt met groeien op 1m79.

- Dat ik mezelf in de kleuterschool heb leren lezen en schrijven. Het zat er dus al vroeg in!

- Dat ik een half jaar in Spanje gewoond en gestudeerd heb, en dat Spanje voor mij daarom nog steeds aanvoelt als een tweede thuis.

- Dat ik als kind vaak nachtmerries had en bang was voor wolven, een angst die ik nog niet zo lang geleden overwonnen heb.

- Dat ik in 7 verschillende huizen en 5 verschillende koten (“op kamers”) gewoond heb. En dat ik nu heel blij ben dat ik al twee jaar in mijn prachtige stekje in Meer woon.

- Dat ik vroeger eerst bestempeld werd als “te wild” en “te bazig”, en later als “te stil” en “te rustig”. Nu kan ik gewoon helemaal mezelf zijn en ben ik alles in één!

- Dat ik als kind al van alles wou organiseren – toneelstukken, feestjes, etentjes, bijeenkomsten – en dat ik daarbij zei hoe het precies allemaal moest, en wie het moest doen (vandaar het “te wild” en “te bazig” waarschijnlijk…)

- Dat ik twee Master-diploma’s én een Postgraduaat behaalde, om daar nu uiteindelijk helemaal niks meer mee te doen. Toch ben ik heel blij met alles wat ik geleerd heb, omdat die ervaringen en kennis mij mee gevormd hebben tot wie ik nu ben.

- Dat ik een echte spons ben als ik iets tegenkom wat mij uitermate interesseert, en dat ik ook moet opletten dat ik mezelf er niet in verlies. Balance is key!


- Dat ik heel nieuwsgierig ben, en alles wat mij interesseert tot op de bodem wil uitspitten en begrijpen!

- Dat Afrika een van mijn favoriete bestemmingen is, en ik daar heel graag snel nog eens naartoe zou willen.

- Dat ik een jaar Arabisch gevolgd heb, maar het meeste daar al van vergeten ben. Ik zou dat heel graag weer eens oppikken!

- Dat ik een enorm rijke “verbeelding” heb, en daarom zoveel oppik, voel en ervaar. Daardoor kan ik heel makkelijk verbinding maken met andere werelden en sferen! Pas drie jaar geleden heb ik dat stap voor stap allemaal leren kaderen.Text: Sanne

Picture: Sanne

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page