top of page

De Christusenergie: De fysieke Brug


De schaamte voorbij, dat ben ik. Hoe kan ik beschaamd zijn geweest over iets wat mij de voorbije jaren zoveel inzicht, vreugde, wijsheid en begeleiding heeft gegeven? Misschien was de tijd nog niet rijp, en nu stilaan wel.


Zo’n drie jaar geleden maakte ik kennis met Jezus, in de energie. Ik, als gevoelig wezen met lange voelsprieten, merk al snel wanneer de sfeer “verandert”. En zo was het ook. In die tijd leerde ik ook pas over het bestaan van “sferen” en “energieën” tijdens een opleiding magnetiseren. En tot dan toe dacht ik gewoon dat er iets mis was met mij omdat ik dacht dat alles wat ik voelde van mezelf was. Een hoop gevoel, maar niet in perspectief kunnen plaatsen. Dus dat perspectief was in die periode aan het groeien. “Aaaah, dus wat ik voel is niet noodzakelijk van mij!” Dat verklaarde héél veel. En zo begon de ontdekkingstocht doorheen het kluwen aan verhalen waarmee ik me geïdentificeerd had. Alles voelen én onderscheiden. Wie ben ik? En wat voel ik allemaal?


Op het moment dat ik kennis maakte met Jezus stond ik in de keuken. Af te wassen denk ik. En ik voelde de sfeer veranderen. Uiterst liefdevol, begripvol en omhullend. Als een warm en koesterend deken. In die warme omhulling kon ik de laatste jaren véél verdriet laten stromen. Er was geen oordeel, alleen maar zachtheid. Op andere momenten was er veel wijsheid en nieuwe inzichten. Vooral tijdens het schrijven kreeg ik verhelderende inzichten die mij hielpen in mijn leven en de processen waar ik doorheen ging. Ik werd begeleid met behulp van beelden, woorden en de energie om mijn lichaam te zuiveren van alles wat niet bij mij hoorde. En hij voelde heel dichtbij en ik voelde me enorm gezegend en dankbaar. Mijn hoofd kon er niks van maken, want ik kon het niet uitleggen. Ik was beschaamd, en bang om veroordeeld en uitgelachen te worden. Maar nu dus niet meer.


Later maakte ik ook kennis met Maria Magdalena, zijn geliefde. Zij twee vormen de mannelijke en vrouwelijke stroom in perfecte harmonie. Zij vullen elkaar naadloos aan en vormen samen het portaal naar onze oorspronkelijke herkomst. Over die herkomst ga ik nog veel meer schrijven op het gepaste moment. Maria Magdalena herkende ik door een ander soort gevoel, een andere sfeer in de ruimte die ik kon waarnemen. De essentie van het vrouwelijk bewustzijn, de vrouwelijke kracht van transformatie, en nog zoveel meer. Zij bracht mij terug naar mijn innerlijke vrouwelijke wijsheid en kracht. Van daaruit leerde ik mezelf begrenzen op een natuurlijke manier.


Ik heb zoveel geleerd de afgelopen jaren en heb intensieve inwijdingen doorlopen, besef ik nu. Leven en dood, eenzaamheid, verlatenheid, afscheiding, ontbering, uitsluiting, en daardoor ontstond er steeds meer en meer en meer ruimte in mijn hart. Ik leerde begrip, compassie, geduld, overgave, helderheid, eerbied en ontzag. Al mijn weerstanden werden gestript. En ik voelde me naakt, kwetsbaar. Maar wel meer mezelf. Vrijer, vreugdevoller, rijker, krachtiger, wijzer en vol van liefde. Dit gebeurde allemaal en ik vond het moeilijk om erover te spreken. Want dit verhaal hield geen steek binnen de dagdagelijkse realiteit. En toch was het mijn verhaal. Ik voelde, ik groeide en ik evolueerde. Binnen mijn eigen, veilige ruimte. Ik had de buitenwereld ook niet nodig. Alles wat ik nodig had was bij en binnen in mij.


Ik heb wel vaak gevloekt en gewanhoopt, want er leek geen einde te komen aan wat voor mij voelde als een eenzame tocht door de woestijn. En toch voelde ik het vertrouwen en de moed om door te gaan. Er was een bestemming. Dus leerde ik nóg meer overgave en geduld. Tot ik rust vond in het onderweg zijn en ik ook die weerstand kon loslaten. Het was al goed. Ik was precies waar ik moest zijn op elk moment.


En zo leerde ik de energieën kennen en onderscheiden. Jezus en Maria Magdalena als de meest vooraanstaande in mijn leven. En ook Merlijn, de alchemist met al zijn wijsheid over de natuurelementen, moeder Aarde, het Engelenrijk en de Atlantis-energie. De lijst is intussen lang. Het is een hele gezellige bende geworden. En daarin vind ik al mijn ontwikkelingen en wijsheden. Vanuit een openheid en een weten dat ik evolueer als mens naar wat voor mij als thuis voelt. En dit is niet te begrijpen of te bevatten, dit is enkel te voelen en te ervaren. Door opnieuw te leren voelen, het contact met je lichaam te herstellen, want het lichaam vormt de brug naar al deze informatie. En je lichaam begrijpt deze informatie. Het hoofd kent alleen wat het kent. Dus het is belangrijk om de taal die je lichaam spreekt opnieuw te leren kennen. Het is de taal van de liefde.


Ik merkt dan ook hoe ontzettend belangrijk het is dat wij als mens terug voeling krijgen met ons lichaam, want zij vormt letterlijk de brug. En hoe we van buitenaf aangeleerd krijgen om ons te verzetten tegen ons gevoel, om ons lichaam te controleren en om de signalen van ons lichaam te onderdrukken. Door middel van angst, verwarring en manipulatie. Ons lichaam is letterlijk de brug om onze essentie te belichamen. Ons lichaam spreekt de taal van de Universele Liefde, en die mogen we opnieuw ontdekken. We mogen leren luisteren, accepteren, ontvangen. Ons niet laten afleiden van buitenaf, maar simpelweg Zijn. Daar zit alle informatie. Dat is wie je bent. In de ervaring ontdek je dat, vanuit een open hart.

Die ervaringen mag ik delen, in samenwerking met de Christusenergie, via de persoon die ik ben. Gewoon Sanne. En dat via het schrijven, het spreken en het creëren en openen van ruimtes waarin deze hogere en uiterst liefdevolle energieën ook jou willen ontmoeten op jouw pad. En dat was altijd de bedoeling. Dat ik de fysieke brug zou zijn. Dat ik het zou laten zien. En dat ik mensen terug in contact zou brengen met hun goddelijkheid in hun lichaam. Hier en nu.


En dat gebeurt binnen de Trajecten en Sessies die ik aanbied. Daarin lig je letterlijk in de helende tempel van die energieën, met Jezus en Maria Magdalena. En ontvang je precies dat wat voor jou bestemd is.


Als je voelt dat dit voor jou is dan mag je mij contacteren, persoonlijk of via mijn website.


Warme Hartegroet,

Sanne


Art: Jesus and Mary Magdalene by Cheryl Yambrach Rose

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page